top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Daglig leder på plass!


Camilla Nordahl Bang kommer fra stilling som byråleder i kommunikasjons- og digitalbyrået Aptum.


Bang overtar stafettpinnen etter Erik Asbjørnsen, som har vært daglig leder siden selskapet ble etablert i 2008.

– Vi er mildt sagt entusiastiske over å ha fått Camilla på laget! Ark-Net er blitt såpass stort at det var riktig å få inn noen som kan fokusere fullt og helt på ledelse, samt løfte oss videre når det gjelder synlighet og bærekraft. Selv om det er uvanlig for arkitektmiljøer å ansette personer som ikke er arkitekter, er vi helt overbevist om at Camilla, med sin kompetanse, bakgrunn og personlighet, er en perfekt match, sier Erik Asbjørnsen.


Innen kommunikasjonsbransjen er Camilla Nordahl Bang et velkjent navn, og har hatt lederposisjoner i noen av landsdelens største reklame- og kommunikasjonsbyråer.

– Etter 20 år i bransjen, og snart 10 år i Aptum, var jeg klar for å prøve noe nytt. Da stillingen hos Ark-Net dukket opp, var jeg ikke i tvil om at dette var en drømmejobb for meg. Jeg kjente til selskapet fordi jeg har jobbet lenge med eiendomskommunikasjon av nybyggprosjekter i regionen. En stor del av nettverket og oppdragsgiverne mine er også Ark-Net sine oppdragsgivere. Selv om vi har håndtert ulike deler av verdikjeden, er det mange paralleller, konstaterer hun. – Som fagpersoner og mennesker står gjengen i Ark-Net for et kvalitetsfokus og verdier jeg holder høyt. Miljøet er kreativt, profesjonelt og ambisiøst samtidig som latteren sitter løst og det er høyt under taket. Midt i blinken, spør du meg, konkluderer Camilla Nordahl Bang.


30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page