top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Gaseller på fiskebrygga


Ark-Net ble også i 2022 kåret til Gasellebedrift, en betegnelse vi tidligere har oppnådd både i 2021 og 2019.


Gasellebedrifter er en samling av Norges raskest voksende bedrifter i et gitt år, og kåres av Dagens Næringsliv på bakgrunn av omsetning og driftsresultat.

– At det har vært en god, organisk vekst handler til syvende og sist om at kunder gir oss tillit. Arkitektur er omfattende og komplisert, og det er ekstremt mange hensyn å ta i de ulike delene av prosessen, sier daglig leder Camilla Nordahl Bang og supplerer:

– Om det er en familie som skal bygge hus eller hytte, eller en profesjonell utbygger som skal utvikle et kvartal eller en bydel, er man prisgitt at arkitektene har erfaringen og kompetansen som trengs for å løse oppgaven. At de kan tegne bygg som er miljømessig, sosialt og økonomisk bærekraftige, som følger tekniske krav og samtidig er funksjonelle, varige og estetiske. En byggeprosess varer lenge, derfor er det også avgjørende med tett dialog og god takhøyde underveis. Det beste skussmålet er når kunder kommer igjen og igjen fordi de opplever å ha fått bygg de er stolte av, avslutter hun.


Kriterier for å bli Gasellebedrift:

– Minst doblet omsetningen over fire år

– Unngått fallende omsetning

– Positivt samlet driftsresultat

– Omsetning på over 1 mill. kroner første år

– Levert godkjente regnskaper

– Vært aksjeselskap


16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page