top of page
Første innlegg
  • Admin

Interiørarkitekt Ingrid Knutsen etablerte STUDIO IN AS i 2018, og jobber med innredning, design og interiørløsninger både i offentlige og private miljøer. Nå har hun flyttet studioet til Ark-Net.


– Jeg har samarbeidet med flere av arkitektene her tidligere, og kjenner godt til kontoret og prosjektene. Faglig er dette et utrolig bra arkitektkontor, og på toppen av alt har de byens beste beliggenhet og et fantastisk miljø, sier Ingrid Knutsen.


Både med private og profesjonelle oppdragsgivere er Ingrid opptatt av å møte kundenes behov. – Det er viktig å bli godt kjent med menneskene og bedriften som skal bruke stedet jeg innreder. Når jeg har dannet meg et bilde av bruksmønsteret, tar jeg dette videre i arbeidet med plassutnyttelse og planløsninger. For å sikre en god og involverende prosess, lager vi en plan sammen, derfra går vi videre med konsept, design, farger og materialer, forteller interiørarkitekten.

I disse Bo Bedre-artiklene presenteres et kjøkken og et bad Ingrid har innredet. For mer informasjon, besøk STUDIO IN sin hjemmeside her


18 visninger0 kommentarer
  • Admin

Oppdatert: 6. jan.


Siden 2016 har Ark-Net tegnet på kvartalsprosjektet K14 som skal bygges midt i bykjernen i Kristiansand. Bak prosjektet står J.B. Ugland Eiendom, BRG Utvikling og Daland Eiendom. Prosjektet vil romme ca. 4000 kvadratmeter med forretninger på gatenivå, inkludert innendørs gågate, samt ca.13 000 kvadratmeter med kontorer i 2.–5. etasje. I januar 2023 ble det offisielt at Å Energi med 400 ansatte flytter inn i K14, det samme gjør 170 Telia-ansatte og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Fædrelandsvennen-abonnenter kan lese saken her 3D-illustrasjon: Brick

Les også avisens lederartikkel som løfter frem at K14 bidrar til å gjøre Kristiansand til en mer komplett by med argumentet "der det er folk, der er det liv – og der det er liv skapes aktiviteter". Vi kunne ikke vært med enige!

3 visninger0 kommentarer
  • Admin

Oppdatert: 4. jan.

Camilla Nordahl Bang, ARK-NET sin nye daglige leder, ble portrettert i Fædrelandsvennens boligsatsning, Abito. Abonnenter kan lese artikkelen her.
5 visninger0 kommentarer
Andre innlegg
Tredje innlegg
bottom of page