• Admin

Ny medarbeider og vikarhund!


Ark-Net AS har fått ny medarbeider og vikarhund. Den nye medarbeideren er Espen E Erikstad. Han er utdannet ved Arkitekthøyskolen i Oslo i 2010 og har til sammen 7år arbeidserfaring.

I løpet av denne tiden har han blant annet vært innom kontoret LOF i Oslo og har de siste 5 årene vært ansatt ved SMS Arkitekter i Kristiansand. Som flere av Ark-Net sine medarbeidere har Espen også en hund og kontorhund-teamet utvides derfor med en ny vikarhund ved navnet Stella.

Vi er sikre på at både Espen og Stella vil være med å styrke Ark-Net teamet både faglig og sosialt og gleder oss til å bli enda bedre kjent med begge to.


Som resultat av denne nyansettelsen består nå Ark-Net teamet av hele 9 arkitekter, 1 teknisk tegner og 6 kontorhunder!

270 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Svanedammen legges ut for høring.

Da er det vedtatt at Boligprosjektet Svanedammen skal legges ut for høring. Svanedammen er et bud på fremtidens forstad med fokus på en bærekraftig utvikling, både miljømessig, sosial og økonomisk bær

Nybygget til Bi-Z - enstemmig vedtatt!

Nybygget med leiligheter og butikk til Bi-Z ,som ARK-NET AS står bak ,ble enstemmig vedtatt av by- og stedsutviklingsutvalget etter befaring torsdag 22. april Les mer om saken på FVN.no i artikkelen n